GISO Lampen

Binnen deze categorie vindt u Giso Verlichting: Hanglampen, kroonluchters, plafonnières, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Stuk voor stuk eyecatchers.

Giso lampen vallen op door de eigenzinnige vormen van het glas met bijpassende armaturen waarover is nagedacht. De lampen geven een sfeervol licht, maar zijn ook uitgeschakeld een lust voor het oog. De verlichting past natuurlijk uitstekend in een historische woning uit de jaren 20 of 30 van de vorige eeuw. De populariteit van de jaren-dertighuizen is geen modeverschijnsel. De aantrekkingskracht van dit soort woningen is altijd al groot geweest. De authentieke huizen zijn echter zo populair en schaars dat commerciële bouwers zorgden voor een alternatief: nieuwbouwwoningen in jaren-dertigstijl. In 1993 bijvoorbeeld begon de Brabantse stad Helmond met de bouw van de wijk Dierdonk, die nu met 2.000 woningen de grootste nieuwbouwwijk in neo-jarendertigstijl in Nederland is. Nog steeds verrijzen er nieuwe woningen in jaren 30 stijl en de authentieke gebouwen worden zorgvuldig gerestaureerd.

De stijl -van het jaren 30 huis- begon de vorige eeuw als een mengelmoes van nieuwe stijlen als het Rationalisme van Berlage, de Delftse School, de Amsterdamse School en de Prairie style van Frank Lloyd Wright. Vooral de Prairie style vertolkte het moderne wonen en inspireerde veel Nederlandse architecten. Overal in Nederland zijn prachtige huizen en openbare gebouwen te bewonderen! Vooral in Heemstede, Hilversum en Laren zien we een veelheid aan architectuur. 

Gezien het strakke karakter van Giso lampen wordt de verlichting ook in moderne gebouwen toegepast.

Art Deco Trade werkt met de lijn Giso lampen via een DEALERSCHAP. De lampen worden op selecte plaatsen binnen Nederland verkocht.

Bent u als zakelijke klant, binnenhuisarchitect of winkelier op zoek naar opvallende en unieke lichtobjecten, gebaseerd op kunsthistorische stijlen? Dan is de kans zeer groot dat u bij groothandel Art Deco Trade zult slagen. Met Giso verlichting maakt u een statement in het interieur of in uw zaak. Giso verlichting zorgt voor image!