Contact

Locatie & showroom

Art Deco Trade is leverancier en groothandel in Coloured by Art© Tiffany verlichtingTiffany decoraties en Art Deco verlichting Twenties en Moonlights. Om een bestelling te plaatsen dient u derhalve een KvK-nummer te overleggen. Wij leveren niet aan particuliere klanten. 

Onze zaak is gevestigd op het bedrijventerrein "De Bul" in Lexmond, vlakbij Utrecht. Hier is tevens onze sfeervolle showroom gevestigd waar alle modellen te bezichtigen en direct mee te nemen zijn of verzonden kunnen worden.

  

Open Huis Lexmond

Van maandag tot en met donderdag is het Open Huis en kunt u onze unieke Tiffany verlichting, Tiffany decoraties en Art Deco lampen bewonderen. U bent van harte welkom in onze sfeervolle verlichte showroom van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bel of mail ons.

Onze showroom is op afspraak te bezoeken.

                                                

Levering & afhalen

Wij leveren vanuit Lexmond, waar de bestelling ook af te halen is. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A27 en A2. Vanaf de afrit is het slechts 3 minuten rijden naar onze locatie. Het terrein is goed toegankelijk voor een vrachtwagen, (heftruck is aanwezig) en is er voldoende parkeergelegenheid.

Contact

E-mail: info@artdecotrade.com 

Tel.:     +31(0)85 30 36 348

Adres 

Art Deco Trade

Nieuwe Rijksweg 68-M

4128 BN Lexmond

Nederland

KvK: 66220998

Btw-nr.: NL856449015B01

Exterieur Showroom Lexmond.

 

Art Deco Trade maps