voorbeeld van een van onze Panelen

Panelen

Tiffany Panelen Het prachtige effect dat ontstaat door het licht dat door Tiff...

bekijk

voorbeeld van een van onze Spiegels

Spiegels

Tiffany Spiegels Maak indruk met een Tiffany spiegel van Art Deco Trade. Tiffa...

bekijk

voorbeeld van een van onze Decoraties

Decoraties

Decoraties Geef het interieur de 'finishing touch' met bijpassende Tiffany Col...

bekijk

voorbeeld van een van onze Meubelen

Meubelen

Meubelen  Bij Art Deco Trade is ook geweldig meubilair te vinden, om een onuitw...

bekijk

voorbeeld van een van onze Lichtsculpturen

Lichtsculpturen

Trots is Art Deco Trade op de nieuwe categorie Lichtsculpturen. Onder de merkna...

bekijk

Accessoires

Woonaccessoires

Coloured by Art© 

Naast de omvangrijke collectie Tiffany verlichting, kunt u bij Art Deco Trade ook terecht voor unieke Tiffany decoraties. De collectie bestaat uit Tiffany panelen en Tiffany spiegels, die perfect te combineren zijn met onze Tiffany lampen. Deze panelen en spiegels zijn uniek op de Europese markt en zijn naar eigen idee ontworpen, geïnspireerd door kunststijlen als Art Deco en Art Nouveau. Ook kunt u uw collectie complementeren met een kunstzinnige vaas.

Tiffany Panelen

Tiffany panelen of Tiffany raampanelen worden ook vaak glas-in-lood panelen genoemd, omdat zij qua uiterlijk veel lijken op glas-in-lood ramen. Echter, Tiffany glas is een speciaal soort glas, genaamd ‘Favrile’, dat uitgevonden is door Louis Comfort Tiffany. Het glas is uniek door de structuur en de kleuren. U kunt kiezen uit raampanelen die opgehangen kunnen worden of panelen op een standaard die neergezet kunnen worden. Raampanelen kunnen een mooie omlijsting zijn voor doorkijkjes naar buiten toe, bijvoorbeeld naar een tuin. Panelen op een standaard zijn ideaal voor plaatsing op bijvoorbeeld een vensterbank, maar kunnen ook uitstekend dienen als decoratieve afscheiding, bijvoorbeeld in horeca-etablissementen.

Tiffany Spiegels

Een Tiffany spiegels als blikvanger! De Tiffany spiegels van Art Deco Trade zijn royaal van formaat en zijn hierdoor een prachtig sieraad voor aan de muur. Het voordeel van een spiegel is bovendien dat door de reflectie de ruimte optisch gezien groter lijkt. Ideaal dus voor plaatsing in een hal, badkamer of wc. Natuurlijk kunnen ze ook uitstekend dienen ter decoratie in een interieur, bijvoorbeeld boven een dressoir of in een bar of restaurant. De lijsten zijn gemaakt van ingenieus gepuzzeld Tiffany glas in de mooiste kleuren en vormen. Kies uit een Art Deco spiegel of Jugendstil spiegel.

Decoraties

Verrijk uw interieur met prachtige Tiffany woondecoraties, zoals Tiffany fotolijsten, Tiffany waxinelichthouders en bijpassende vazen. De kunstzinnige vazen zijn speciaal voor Art Deco Trade ontworpen met het oog op de zakelijke klant. Deze vazen zijn daarom echte eyecatchers met prachtige kleuren en interessante details. Ideaal ter decoratie, bijvoorbeeld op een sidetable in een hal, op een bar, receptiedesk, enz. Overal waar de geuren en kleuren van bloemen gewenst zijn. Met een groot boeket een waar pronkstuk om te zien!