Save the date: Voorjaarsbeurs in Lexmond

14 maart 2019 10:50
Onze showroom in Lexmond is uitgebreid! Het grote assortiment aan mond geblazen Art Deco Lampen, de Tiffany Coloured by Art© collectie en de vele woonaccessoires zijn nog beter te bewonderen… Kom met ons het voorjaar inluiden.

Nieuwe collectie en kortingsactie

De Voorjaarsbeurs is vanaf maandag 1 tot en met woensdag 3 april. U bent welkom van 10:00 tot 17:00 uur! Bent u benieuwd naar de nieuwe modellen uit onze collecties? Tijdens de Voorjaarsbeurs zijn alle items te bewonderen. Wij verrassen u graag met iets lekkers en een aantrekkelijke kortingsactie. 

Cash & Carry
Tijdens de Voorjaarsbeurs krijgt u korting wanneer u een order direct ophaalt. Dat is mooi meegenomen! Er kan contant betaald worden, ook is er een pinautomaat aanwezig. 

De Tiffany Wissmann Jewel Ladekast Exotic

Mix en match

De eindeloze toepassingen van onze verlichting en de meubelen is goed te zien in de showroom. Ook zijn de grote modellen, zoals de indrukwekkende kroonluchter Wissmann Jewel, in vol ornaat te zien.

Wij zien u graag op 1, 2 of 3 april! Art Deco Trade is gevestigd op het bedrijventerrein 'De Bul' in Lexmond, vlakbij Utrecht. De showroom is makkelijk bereikbaar via de snelwegen A27 en A2. Er is voldoende parkeergelegenheid.