De lampen van Art Deco Trade bij Dancing With The Stars

10 september 2019 12:45
Stiekem zijn we best een beetje trots. Twee van onze Coloured by Art© modellen zijn namelijk te zien in het decor van de populaire dansshow op RTL 4. En daar keken afgelopen zaterdagavond bijna 1 miljoen mensen naar... Heeft u ze gespot?

Feestelijke liveshows 

Tiffany Vloerlamp OrigamiIn het programma, dat na tien jaar weer op de Nederlandse televisie te zien is, gaan elf bekende Nederlanders, gekoppeld met dansprofessionals, de strijd aan met elkaar. Wekelijks is er op zaterdagavond een liveshow te zien. De Origami vloerlampen zijn hierbij in de backstageruimte van het programma te zien, de French Art Deco Tiffany wandlampen fleuren de imposante danszaal met het publiek op. Wij vinden ze in elk geval prachtig passen bij de feestelijke sfeer van het programma! French Art Deco Tiffany Wandlamp

O.a. Berget Lewis, Gijs Staverman, Tooske Ragas, Heleen van Royen en Bibian Mentel -en natuurlijk de lampen van Art Deco Trade- zijn de komende weken nog elke zaterdagavond van 20:00 tot 22:30 uur te zien op RTL 4. Terugkijken kan via de website van RTL XL

De Tiffany French Art Deco Wandlamp, de Origami Vloerlamp bij Heleen van Royen en de French Art Deco Tiffany Wall Lamp is te zien in het publiek achter Bibian Mentel.

De Tiffany French Art Deco Wandlamp, de Origami Vloerlamp bij Heleen van Royen en de French Art Deco Tiffany Wall Lamp is te zien in het publiek achter Bibian Mentel. 

Verschillende mogelijkheden

Ook een prachtige Tiffany of Art Deco lamp van Art Deco Trade in uw zaak, programma of decor? Neem een kijkje op de website of maak een afspraak om onze modellen te bezichtigen in de showroom en de mogelijkheden te bespreken.