Nieuwe modellen in het assortiment

9 oktober 2019 10:50
Een nieuw seizoen vraagt om frisse en vernieuwende stijlen. Zeker nu het lichtseizoen is aangebroken! Art Deco Trade heeft het assortiment aangevuld met drie gloednieuwe modellen en verschillende aanvullingen op bestaande series. Om eindeloos mee te wisselen en te combineren...

Stoere plafonnière 

De populaire Geometric-serie kent vanaf nu een prachtige, zeshoekige plafonnière. Verticale, horizontale en diagonale lijnen geven de lamp een speele twist. Het robuuste item past door het roodbruine en beige Tiffany glas perfect bij het najaar. Laat het ontwerp terugkomen door de plafonnière samen met de Tiffany Art Deco Spiegel of één van de lampen uit de serie te stylen. Door deze ingetogen kleurencombinatie is het model overigens ook perfect te combineren met kleurrijke stijlen.

De nieuwe plafonnière Geometric, plafonnière Parabola en tafellamp Nature.

 

Klein maar fijn

Diverse bestsellers zoals de Lovely Flower-glaskappen en enkele Geometric-glaskappen zoals de Akira Blue, zijn nu ook als lage tafellamp en als kleine plafonnière verkrijgbaar. Lampen met een groots effect... De bijpassende afgeronde armaturen met clip zijn uitgevoerd in brons.     

Laag tafellampje Parabola Small, lage plafonnière Lovely Flower White en laag tafellampje Aiko Yellow.

Alle nieuwe lampen zijn online en telefonisch te bestellen