Nieuws waar velen op wachten

14 april 2020 15:46
Goed nieuws! Velen zullen blij zijn om dit te horen… De bestsellers die momenteel tijdelijk uitverkocht zijn, te weten de Glamour, Gatsby en Arata Green, zullen eind mei weer verkrijgbaar zijn.

Natuurlijk zijn er nog vele andere mooie lampen uit de Tiffany Coloured by Art© collectie, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Laat u eens verrassen door de (voor u) nog niet bekende modellen.


Klein Kleuraccent
Daar waar de Arata Green namelijk een subtiel gekleurd lichtpuntje is, blijven de Akira Blue en Aiko Yellow niet achter! Deze twee pittige glaskappen zijn in combinatie met verschillende armaturen zeker zo aantrekkelijk. Ga voor een klein kleuraccent en kies een tafellampje of breng royale kleur in de ruimte met een kroonluchter.

Tiffany hanglamp Aiko Geel Tiffany Tafellamp Akira BlueTiffany Plafonnière Aiko Yellow


Prachtige Plafonnières 
Voor de andere bestsellers, de Glamour en de Gatsby, is het lastiger om een plafonnière te vinden die niet onderdoet qua imposante indruk die deze twee achterlaten. Toch zijn er meerdere plafonnières die een statement maken. Zoals bijvoorbeeld de French Art Deco Blue of de Tiffany plafonnière Geometric!

Toch niet wachten tot de Glamour weer voorradig is? Dan is de French Art Deco Tiffany tafellamp een prachtige optie om alvast te genieten. Vooral als het licht valt op de witte glaspanelen en de iriserende, parelmoer glans echt tot haar recht komt.

French Art Deco Tiffany Plafonnière Blue Tiffany Plafonnière GeometricFrench Art Deco Tiffany Tafellamp


Kortom bij Art Deco Trade is er volop keus uit de brede Tiffany collectie Coloured by Art©