Zomernieuws!

3 juli 2020 15:00
Heel veel mensen gaan, ondanks het nog heersende Corona virus, op vakantie. Het is goed om eens ergens anders te zijn en niet met het werk bezig! Andere mensen blijven toch liever thuis en zoeken in hun eigen omgeving een hobby, gaan fietsen of het huis en de tuin worden goed bekeken en extra opgeknapt. Ook erg leuk.

Art Deco Trade krijgt steeds meer bestellingen en aanvragen voor mooie verlichting! De verlichting en decoraties van Coloured by Art© zijn zeer kunstzinnig en zeker niet standaard. In deze periode van bezinning kun je merken dat mensen voor prachtige items met kleur, duurzaamheid en kwaliteit gaan kiezen.

Het team van Art Deco Trade zit zeker niet stil. Vakantietijd of niet. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe modellen. In september komen er, naast de bestaande collectie, 11 nieuwe modellen op de markt! Onze populaire Mix en Match lijn wordt uitgebreid, maar ook geheel nieuwe series worden geïntroduceerd. Blijf ons dus goed in de gaten houden!

Een tipje van de sluier lichten we nu graag al op. We laten alvast een interessante tafellamp zien, genaamd "Settle Down". De adembenemende serie "Fly Away" wordt gecomplementeerd. De vlucht vlindertjes fladdert in de hanglamp, staande lamp en wandlamp tussen een hemelsblauwe Tiffany lucht. In de nieuwe tafellamp strijken de vlindertjes stabiel neer tussen verlokkelijke tinten groen om te rusten... Vlinders vertolken vrijheid. Vrolijke vlinders in frivole kleuren vliegen en vlijen neer.

Settle Down

Het moge duidelijk zijn: Het design team van Art Deco Trade ontwerpt niet zo maar een lamp, maar er is altijd een duidelijke inspiratie bron.

Fijne vakantie voor iedereen! By the way: Art Deco Trade sluit deze zomer zijn deuren niet, dus bestellingen kunnen gewoon uitgeleverd worden.