Eindeloos Mooi

23 juli 2020 15:00
Art Deco Trade is goed bezig. De vernieuwende collectie Coloured by Art© is serieus aangeslagen en er is grote vraag naar de modellen. Wij zijn trots op onze unieke collectie.

Ons team werkt vakkundig. Met zorg worden de nieuwe ontwerpen op de markt gezet. Nieuwe modellen worden bedacht door ons design team. Een team dat creativiteit en technisch vernuft verenigd. Na een zorgvuldige technische tekening, worden de kleuren voor het model gekozen. Kleur is belangrijk bij Tiffany. Het licht speelt met het glas. Vervolgens worden eerst samples gemaakt om de maatvoering en de afmetingen daadwerkelijk te testen. Als het sample voldoet aan alle kwaliteiten, wordt het model in productie genomen.

Dozen

Er gaan een aantal maanden overheen voordat de hele productielijn is opgestart en vervaardigd, maar uiteindelijk arriveren de dozen. De nieuwe items zijn goed verpakt en middels een tekening en nummer zijn deze duidelijk te traceren. Alles komt keurig op een rij binnen de schappen op voorraad te staan bij Art Deco Trade in Lexmond (NL). Onze medewerkers dragen er zorg voor dat de voorraad spik en span in orde wordt gehouden. Bestellingen kunnen daardoor vlot worden afgerond. Op de site wordt overigens genoteerd of het artikel is uitverkocht.

Nu nog een verassing: Ons nieuwe model Endless!!! De Origami serie wordt aangevuld met een ronde bol, vervaardigd uit ronde stukjes (gebogen) glas. Technisch zeer moeilijk te maken.. Sta versteld van de reflectie van de schitterende tinten in transparante kleuren!Hanglamp Endless