Altijd bloemen in huis

19 augustus 2020 15:00
Een huis wordt meer fleurig als er bloemen op tafel staan. Gezellig als je binnen komt. Mooie kleuren in allerlei tinten verrassen iedereen. Jammer dat zo'n vaas met bloemen maar één week staat te pronken. Als het boeket bloemen is verdwenen, is het interieur opeens weer saai en kleurloos. Idee: Als er bloemen OP tafel kunnen staan, is het ook mogelijk bloemen BOVEN tafel te profileren! Art Deco Trade biedt namelijk via de Coloured by Art© lampen een fantastische bloemencollectie aan. Het bloemstuk is blijvend en kan boven de tafel, aan de muur, op een kast en zelfs nu op de grond staan!

Wat een mogelijkheden! Niet alleen qua vorm, maar ook in kleur.

Prachtige Tiffany glaskapjes in de kleuren rood, oranje, geel en lavendel worden afgewisseld met de rustige tinten bruin, taupe, wit en zelfs kleurloos helder glas. Net als in de natuur. In het Tiffany glas zie je ook vaak bepaalde lijntjes en structuren. In een kleur geel, kan dus subtiel een andere kleur bijvoorbeeld rood (in de vorm van veegjes of stipjes) te zien zijn of er is zelfs een melange van verschillende kleuren te ontdekken. Tevens kan het Tiffany glas een oppervlakte vertonen van kleine golfjes of kuiltjes. Net als op echte bloemblaadjes! 

En dat is nog niet alles... De gemaakte Tiffany bloemen zijn niet statisch, maar gemaakt van gebogen glas. De vormen (bloemblaadjes) zijn gesneden uit een glasplaat, maar worden vervolgens in de oven in de juiste bolling gebogen. Een knap staaltje vakmanschap dus. En op deze wijze ziet de bloem er nog natuurlijker uit. Mooi!

De armaturen die Art Deco Trade aanbiedt, zijn ook ontleend aan de natuur. Een prachtig gebogen armatuur refereert rechtstreeks aan een zwierige bloemstengel. NIEUW is Vloerlamp Base Tiffany Lovely. Zeer gracieus. Fungeert als decoratieve lamp èn als leeslamp!

Mix&Match: Heel fijn is, dat bij de serie Coloured by Art©  alles los te koop is. Kies de bloem. Plaats deze op een zwierige stengel. Een prachtige tafellamp, muurlamp, plafonnière, vloerlamp of kroonluchter ontstaat. En het mooie is, dat de bloemen ook op strakkere armaturen passen.

Wordt blij van bloemen!