Shine en Zon!

11 maart 2021 16:00
Wij zijn allemaal meer blij als de zon schijnt! De dagen worden al langer en het voorjaar komt er aan. Er zijn echter nog genoeg donkere dagen en de zon heeft soms wat hulp nodig. SHINE A LIGHT dus!

Het SHINE A LIGHT lampje is werkelijk uniek. Het model staat op een 3 hoeksbasis. Hier is speciaal voor gekozen, omdat de tafellamp is geïnspireerd op de glas-in-lood ramen van het beroemde LVTETIA (Lutetia) hotel in Parijs, gebouwd in 1910. 3 ramen (paneeltjes) zijn gecombineerd tot een lamp. Elk paneel staat wel op zichzelf, de patronen lopen bewust niet door, zodat aan de bovenkant van het windlicht een verrassend effect is verkregen.

Let ook op de soorten glas. Er is gewerkt met divers transparant glas in verschillende structuren. En kijk vooral naar de gestileerde zonnebloemen in geel omfloerst met accenten in zwart glas.

De zon van SHINE A LIGHT straalt graag naast het bed, op een dressoir/kast/tafel of in het raamkozijn.

Het lampje is prachtig als de belichting niet aan is. Daglicht geeft een mooi kleureneffect aan de patronen in het glas. MAAR: Dan wordt het donker, dus wordt de lamp aangeklikt. Daarom brengt Art Deco Trade als laatste de lichtbron onder de aandacht. Natuurlijk LED, maar wel een kwalitatieve en estethisch verantwoorde lichtbron natuurlijk. De kunstzinnigheid van SHINE A LIGHT moet worden gecompleteerd met de juiste belichting.

E-14 LED Extra Warm White, 1,5W 140Lm, Dimbaar, hoogte 85mm, in de vorm van een helder buisje.

Verrassing: Van 12 maart tot en met 26 maart ontvangt u bij de bestelling van SHINE A LIGHT tafellamp de lichtbron gratis!!