NIEUWE wandlampen 20's en Moonlights!

20 april 2021 10:15
Met trots presenteert Art Deco Trade nieuwe lampen! Er is afgelopen maanden hard gewerkt aan een 2-tal nieuwe lijnen Art Deco verlichting. De namen zijn treffend gekozen: De 20's lampen refereren aan de De Roaring Twenties van de vorige eeuw en hebben een chique uitstraling. De Moonlights zijn zwoeler en meer vintage gericht en linken naar het maanlicht.

Het team van Art Deco Trade is druk bezig de lampen op de website te profileren en momenteel zijn alle wandlampen al te zien! Blijf kijken, want elke dag worden er meer lampen getoond.

Prachtige 20' s wandlampen in jaren twintig (jaren 30) stijl. De Roaring Twenties van de vorige eeuw herleven als deze lampen op een mooie plaats aan de muur worden gemonteerd.

De armaturen zijn te verkrijgen in 3 modellen: De Curve is zeer strak, de Royal is voornaam en het Meander model is sierlijk.

De armaturen zijn glanzend verchroomd, maar ook in Messing, Brons en mat Nikkel. Uitermate populair en geschikt voor een badkamer-ruimte. Functioneel en indrukwekkend naast of boven spiegels!

Prachtige MOONLIGHT wandlampen in Nostalgische stijl. Het Vintage gevoel van de vorige eeuw herleeft als deze lampen op een mooie plaats aan de muur worden gemonteerd.

De frivole armaturen zijn zwart gepatineerd. De glaskappen zijn vaak wit en helder, daarom zijn in dit geval de armaturen zwart. Zwart gepatineerd armaturen in combinatie met maanlicht: Moonlights!

Functioneel en indrukwekkend naast of boven spiegels! Imposant in de hal, woonkamer of keuken. Decoratief in een trappenhuis. Lief en praktisch in de slaapkamer boven het bed.