Romantische MOONLIGHTS bij Art Deco Trade

31 mei 2021 15:00
De MAAN is een hemellichaam met veel aantrekkingskracht en voor velen een inspiratiebron. De maan zie je aan de hemel staan, soms als volle maan, soms als een kleine sikkel. Er zijn ruimtevaartreizen georganiseerd, want de nieuwsgierigheid naar leven buiten de aarde is groot. Het is daarom heel bijzonder dat Art Deco Trade nu nieuws omtrent de maan te melden heeft...

Een nieuwe serie lampen! MOONLIGHTS. Lampen die refereren naar het licht van de maan. Het maanlicht moet namelijk zeker niet onderschat worden. Het licht in de nacht geeft ongelooflijk veel sfeer en het motiveerde de designers van Art Deco Trade tot het creëren van deze verrassende collectie.

Er zijn talloze liedjes over de maan en het maanlicht. Het bijzondere licht in combinatie met de wisselende vormen van de satelliet worden vaak geassocieerd met verliefdheid. En ja, zie en beleef nu ook onze romantische Moonlights....   

Een nieuwe serie verlichting. Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen die allemaal bij elkaar passen en een perfecte sfeer geven. De zwart gepatineerde armaturen laten gedecoreerde vormen zien, die doen denken aan Vintage.

Alle armaturen zijn te combineren met mondgeblazen glaskappen in wit of helder glas. De ambachtelijke glaskappen hebben als basis veelal een bol, maar natuurlijk zijn er ook meer grillige modellen te ontdekken. Doordat de decoratieve glaskappen gesloten zijn, is het licht mooi diffuus, net als maanlicht. Je kijkt nooit in een felle lichtbron. De MOONLIGHTS verspreiden net als de maan het licht in de donker op een vriendelijke manier.

Art Deco Trade is super trots op de MOONLIGHTS, die prachtig en ook nog prettig geprijsd zijn!