TWENTIES Tafellampen

9 augustus 2021 14:00
Het team van Art Deco Trade heeft echt niet stil gezeten! De afgelopen maanden was er veel zichtbare bedrijvigheid in Lexmond, maar achter de schermen is ook ontzettend hard gewerkt. Met een feestelijk gevoel worden ook nu de TWENTIES Tafellampen geïntroduceerd! De kwaliteit is perfect, alle lampen zijn op voorraad. En LAST BUT NOT LEAST wat een prachtige FOTO'S staan er op de site.....

De 20's zijn nostalgische glamour modellen waarbij de Roaring Twenties van de vorige eeuw herleven en tegelijkertijd aan een modern gevoel voldoen. De decoratieve kappen van deze lampen zijn mondgeblazen en verkrijgbaar in opaal wit en helder glas. Door middel van bijpassende schroefjes kunnen de glaskappen eenvoudig aan het armatuur worden bevestigd. De strakke armaturen zijn verkrijgbaar in Nikkel, Messing, Brons en Matnikkel. Wat een keuze!

Het luxe armatuur van TWENTIES tafellampen is van solide kwaliteit en staat stevig op bijvoorbeeld een tafel, kast, vensterbank of nachtkastje. De lampen zijn mooi afgewerkt aan de onderzijde, dus niemand hoeft bang te zijn voor lelijke krassen op een prachtig meubel. Bovendien is de basis van de Twenties verzwaard en voorzien van een zwart aan/uit drukknopje. Al met al een praktische lamp die bijvoorbeeld naast het bed in de nacht gemakkelijk gevonden (de lamp valt door de verzwaring niet gemakkelijk om of valt niet van het nachtkastje af) en bediend kan worden (men hoeft niet te zoeken naar een schakelaartje aan het snoer).

Voorzien van 1x E-27 fitting. En esthetiek wordt nooit vergeten bij Art Deco Trade, want aan de tafellampen prijken katoensnoeren van 180 cm lang met Eurostekker.

Deze duurzame tafellamp is altijd weer te voorzien van een andere glaskap!

TWENTIES: Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen die allemaal bij elkaar passen en een perfecte sfeer geven.