Lampen maken sfeer...

12 oktober 2021 10:00
Nu de dagen weer korter worden en de zon zich minder vaak laat zien wordt goede verlichting in huis extra belangrijk. Niet alleen om hun primaire functie -kunnen zien in het donker- maar ook om sfeer te creëren! Sfeervolle verlichting maakt het extra fijn om na een lange koude dag thuis te komen en je gezellig in een knus huis terug te trekken of een warme omgeving te creëren voor gasten.

Tiffany is uitermate geschikt om sfeer te creëren, zelfs als de lampen niet branden. Onze uitgebreide collectie maakt dat bij elk interieur een passende lamp te vinden is, welke op uiteenlopende manieren te stylen zijn. Toch kan het soms lastig zijn om voor te stellen hoe de lamp er in een echt interieur uitziet... Daarom willen we u in deze blog wat inspiratie geven! Bekijk onze sfeerfoto's en misschien brengt het u op een idee!

       

       

Misschien is u op bovenstaand foto's ook ons nieuwe lampje opgevallen, de Tiffany Tafellamp/Windlicht '4 Seasons'! Check dit lampje en het bijpassende wandlampje snel in onze categorie 'Nieuw'!