Glanzende feestdagen toegewenst!

4 december 2021 13:00
Sieraden met parels zijn tijdloos en classy! Deze sieraden passen van oudsher bij filmsterren en royalty's. Pracht en praal worden getoond via luxe juwelen. Parel-sieraden zijn tegenwoordig echter voor iedereen betaalbaar en je hoeft niet persé naar een bruiloft of een nachtclub te gaan om ze te dragen. Ook als je casual gekleed bent zijn decoraties met parels fantastisch!

Feesten zijn dit jaar met de kerst en de jaarwisseling beperkt toegestaan, maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht hoeft te worden besteed aan elkaar.... Heel fijn is het om een geliefde een Art Nouveau of Art Deco collier te geven. NIEUWS: Art Deco Trade heeft de collectie uitgebreid met sieraden! Prachtige kettinkjes met geraffineerde hangers waarin parels een hoofdrol spelen. Je wordt er blij van! Mensen gaan stralen!

De sieraden zijn gestempeld met de merknaam Coloured by Art© en zijn te herkennen aan het meesterteken in de vorm van een kleine uil. Alle items worden geleverd in luxe doosjes uitgevoerd in rood en zwart.

Laat ook het interieur thuis sprankelen! Art Deco Trade biedt met de fantastische collectie Art Deco lampen en Tiffany lampen / decoraties -Coloured by Art©- in ieder geval voldoende mogelijkheden om te imponeren.