Art Deco lampen op één rij (!!) of (!!!)

13 september 2022 16:00
Ja, dat is wat ik zoek! Menig mens zal dit uitroepen. Leuke lampen boven een tafel waarbij elk stukje van de tafel wordt belicht. Heel praktisch; functioneel hoort ook mooi te zijn.

Ga lekker bij de tafel zitten, spreidt de krant uit en elke letter is duidelijk. Hè, hè, die puzzel of dat handwerkje kun je nu ook 's avonds goed zien. Of gezellig dineren met elkaar aan lange grote tafels, elk mooi gerecht krijgt de juiste sfeerbelichting.

De decoratieve mondgeblazen glazen lampen (in allerlei fantastische modellen verkrijgbaar) zijn via linnen snoeren aan de BALK te bevestigen.

Kies voor 2 lichtpunten of 3 lichten. Vaak vinden mensen dezelfde glaskappen op één rij mooi, maar dat hoeft niet persé gekozen te worden. Er zijn ook modellen die afwijken van elkaar, maar qua vorm of kleur weer een eenheid vormen. Wees creatief dus. Ook is te experimenteren met hoog en laag: Zijn er 3 glaskappen aan de balk gemonteerd, dan kan de middelste hoger hangen. Een leuke doorkijk. Tal van mogelijkheden dus!

Art Deco lampen "MOONLIGHTS" aan een vintage snoer komen esthetisch gezien het beste tot hun recht met een glaskap met gripmaat 8 en gripmaat 10. Elke glaskap met gripmaat 8 en gripmaat 10 kan gecombineerd worden met een linnen snoer. Andere gripmaten op aanvraag.