Art Deco Kat!

27 september 2022 15:00
Fantastisch deze Tiffany lamp. Een gestileerde kat wordt omlijst door een waaier in Art Deco vormen van helder wit, geribbeld transparant en natuurlijk groen glas. Doe het licht aan en de kat sculptuur wordt letterlijk in het zonnetje gezet!

De kat heeft vandaag gespeeld en net gegeten, is relaxed en neemt een rustpauze. De kat maakt zich schoon en zit rechtop met een ontspannen lichaamshouding. De kat blijft bij de les, maar op zijn lievelingsplekje kijkt hij tevreden snoezend om zich heen. Deze karakteristieke houding zullen veel kattenliefhebbers herkennen.

Coloured by Art© vereeuwdigde deze aristocratische kat om het interieur te verfraaien!

Met trots kan naar deze bronskleurige kat gekeken worden. Een warm gevoel wordt verkregen als het licht wordt aangeklikt. De glazen waaier flankeert de kat als een aureool, zodat dit lampje snel een lievelingslampje wordt. Ook aan de zijkant is de kat sculptuur mooi om te zien; slanke poten, een lief kopje met gespitste oren. De patronen van de Art Deco waaier vervolgen zich aan de zijkant en achterkant, zodat de lichtbron (E-14 fitting) netjes kan stralen en de lamp aan alle kanten bekeken kan worden.

Geef deze lamp een mooie en prominente plek!