Mooie Herfsttinten: Zie onze Art Deco eekhoorn

31 oktober 2022 17:00
De herfst is een prachtig seizoen! Geen overdreven hoge temperaturen, maar een aangename najaarszon die speelt met fantastische tinten in geel, bruin tot oranje en rood. Regenbuien en stormen horen er ook bij. Buiten is het eerder donker, dus ga lekker met een plaid op de bank zitten. En creëer sfeer met Tiffany lampen. Deze "glas-in-lood" lampen Coloured by Art© zijn als een sieraad. Sta versteld van de warme kleurschakeringen in het glas!

Een imposante staart, een lief kopje, een mooie vacht. Wij houden ervan om een eekhoorn te spotten! Het diertje is razendsnel in het bos en springt met grote sprongen van tak naar tak. Het eten kan bestaan uit eikels en zaden, maar ook knagen ze rustig aan knoppen van bloemen. In de herfst leggen de eekhoorns een voedsel voorraad aan voor de winter en dit verstoppen ze onder bladeren in wat aarde. Zie hier onze Art Deco eekhoorn! Het beestje schiet niet opeens weg, maar blijft geduldig staan. Geniet van deze licht-sculptuur.

Oranje! De kleur ontstaat als de kleuren geel en rood worden gemengd. Diverse kleurschakeringen kunnen zo ontstaan, warme kleuren. Oranje doet ons denken aan Indian Summer, een fenomeen dat zich voordoet in de maanden oktober en november.

"Nazomeren" kan nu de gehele winter..... Kijk naar het lieve eekhoorntje met een kleurige bladerdek in oranje, geel en groen in een atmosfeer van blauwtinten.