Een NIEUW begin

3 januari 2023 13:00
Wij bij Art Deco Trade hebben reeds het voorjaar in ons bol!!! De lente is vernieuwend en geeft een fris begin. Met onze gloednieuwe Coloured by Art© lampjes stralen we dit ook uit op de vakbeurs voor Home decoration & lifestyle TRENDZ en wel op zondag 8, maandag 9 & dinsdag 10 januari 2023.

In de evenementen hal in Gorinchem is het gezellig! De entree is na registratie GRATIS. Ook is er gratis eten en drinken. Zelfs aan veganistisch eten is gedacht. De TRENDZ is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home decoration & lifestyle. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie opdoen? Dan ben jij bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres. Ontmoet de branche in drie dagen, voel de producten en prikkel je zintuigen.

Het team van Art Deco Trade (Stand C117) kijkt er naar uit om jullie te ontmoeten! Een stand van 8 meter lang en 3 meter diep is omgetoverd in een voorjaars tuin! Onze "lampbolletjes" pronken als echte bloemen. Deze lichtbloemen zijn super origineel en te koop via een mooie BEURSAANBIEDING. KIJK en KOOP dus! De lampjes kunnen uiteindelijk stralen in verlichtingszaken, cadeauwinkels, musea, bloembinderijen en andere B2B zaken.

Wees gerust NIEUWSGIERIG ......

VAN HARTE WELKOM EN TOT GAUW!