Copyright© & Art Deco Trade

12 maart 2018 12:00
Heeft u uw oog laten vallen op Tiffany verlichting? Hoed u dan voor namaak! De originele Tiffany Coloured by Art© collectie is voor zakelijke klanten enkel verkrijgbaar bij Art Deco Trade en voor particulieren bij officiële Art Deco Trade dealers.

Eigen unieke designs

Alle lampen uit de Tiffany Coloured by Art© collectie zijn eigen designs en uniek in Europa. Het in de markt zetten van zo’n fantastische en vernieuwende Tiffany collectie brengt helaas met zich mee dat er namaak verschijnt. Daarom vertelt Art Deco Trade u graag waar u op moet letten bij de aankoop van Tiffany verlichting.

Hoogste kwaliteitseisen

De Tiffany Coloured by Art© collectie wordt gemaakt met de hoogste kwaliteitseisen. Bijzondere glassoorten in een scala aan kleuren vormen de basis van de Tiffany collectie. De Tiffany lampen, Tiffany spiegels en Tiffany raampanelen van Art Deco Trade worden op vakkundige wijze vervaardigd volgens de authentieke Tiffany-techniek. Dit is een procedé wat veel geduld, expertise en precisie vraagt van de maker. Er wordt tijdens die proces ook speciaal gelet op de beste en mooiste verhoudingen. Bij namaak Tiffany lampen kunt u aan de soms wat vreemde verhoudingen, bijvoorbeeld een te kleine glaskap ten opzichte van de voet, zien dat het niet gaat om een originele Tiffany Coloured by Art© lamp, paneel of spiegel. Neem bij twijfel contact met ons op. 

Certificaat en verpakking

Een Tiffany lamp, spiegel of paneel van Art Deco Trade wordt vakkundig verpakt en geleverd met een Coloured by Art© certificaat en onderhoudsadvies. Dit certificaat is altijd voorzien van het Art Deco Trade logo. Op de verpakking van een originele Tiffany Coloured by Art© product staat eveneens het logo van Art Deco Trade gedrukt.

Let dus op:

  • Kwaliteit
  • Verhoudingen
  • Coloured by Art© echtheidscertificaat
  • Art Deco Trade logo op verpakking en certificaat
  • Onderhoudsadvies

Copyright teksten en foto’s

Alle teksten en foto’s op de website van Art Deco Trade zijn eigen teksten en foto’s, die door middel van auteursrecht/copyright automatisch bij wet beschermd zijn. Derhalve is het bij wet verboden om, zonder toestemming van Art Deco Trade, de teksten en foto’s te kopiëren.

Mocht u als zakelijke of particuliere klant vragen hebben, bijvoorbeeld over de dichtstbijzijnde Art Deco Trade dealer, neem dan contact met ons op. Kijk bij contact voor de adresgegevens.