Nieuwe artikelen binnen!

7 mei 2018 9:00
Er zijn weer nieuwe Tiffany artikelen verkrijgbaar. Ook zijn de voorraden van de uitverkochte items weer volop aangevuld. Hét moment dus om een bestelling te plaatsen.

Tiffany klokken

Nieuw in de collectie zijn de prachtige Tiffany klokken. Er zijn twee varianten te bestellen: de Parabola Klok en French Art Deco Klok. Beide hebben een geheel eigen stijl, passend bij de Tiffany Parabola en Tiffany French Art Deco collecties. De Tiffany klokken zijn zeer decoratief en mooi neer te zetten op bijvoorbeeld een schouw, bijzettafel of dressoir. Extra mooi is dat de klokken ook als decoratieve tafellamp kunnen dienen. Zo creëer je een sfeervol licht. Maak de Parabola en French Art Deco series compleet en bestel nu de Parabola en French Art Deco Tiffany klokken.

Nieuwe voorraad

Naast de nieuw klokken zijn ook de uitverkochte items weer ruim voorradig. Zo kunt u de French Art Deco tafellamp en de French Art Deco wandlamp weer volop bestellen. Ook alle andere Tiffany lampen zijn direct uit voorraad leverbaar! Bestel nu en ga het zomerseizoen goed bevoorraad tegemoet.