Vooraankondiging VAKbeurs en een nieuwe schitterende kroonluchter

1 augustus 2018 9:15
Tromgeroffel… Art Deco Trade kondigt met trots aan: een van de nieuwe aanwinsten, de Tiffany Wissmann Jewel. Deze gracieus grote lichtkroon, in alle facetten een juweel, is vanaf dit najaar leverbaar.

Bijzonder ontwerp

Voor wie het credo ‘groot, groter, grootst’ op het lijf is geschreven, zal onder de indruk zijn van de imposante hanglamp. Niet alleen door de grootte van het ornament, ruim een meter, betovert de lamp: ook het bijzonder vormgegeven paarlemoer glas is oogverblindend. De weerspiegeling van de vlakken van verschillende afmetingen met het licht zorgt voor een speels regenboogeffect. De zachte kleuren van het glas geven de lamp in al zijn grootsheid toch een romantische en lieflijke touch.

Chique eyecatcher

De hanglamp heeft een bijzondere diamanten rand, die de luchter tot een chique eyecatcher maakt. Het sluitstuk met een rond juweel schittert en doet zo de naam van de luchter eer aan. Al met al is de kroonluchter een aanwinst van grandeur voor een soortgelijke vide, een hal, een trappenhuis of een hotel.

De kroonluchter is optioneel met ledverlichting te verkrijgen. Bekijk de hanglamp hier

Met eigen ogen bewonderen

De pracht en praal van de lamp kan op de aanstaande najaarsbeurs in Nieuwegein, van 17 tot 19 september, alvast ‘live’ aanschouwd worden. Daar kunt u tevens inspiratie opdoen met de talloze andere modellen, zoals bijvoorbeeld de kleurrijke glaskappen uit de gehele Tiffany-collectie en de fraai gevormde Art Deco armaturen.

Komt u de luchter in onze sfeervolle showroom in de Woonindustrie bezoeken? Meer informatie over het event is te vinden op de website. Natuurlijk bent u ook altijd op afspraak welkom bij de showroom in Lexmond.

Tiffany Wissmann JewelTiffany Wissmann JewelDe Woonindustrie