De bloemen die áltijd in bloei staan

28 augustus 2018 13:44
De zomer komt langzaamaan ten einde, maar bij Art Deco Trade blijft het nog heel lang zomer. In enkele nieuwe producten van Tiffany, vanaf dit najaar leverbaar, spelen beeldige bloemen namelijk een grote rol. Lees snel verder om meer te weten te komen…

Lieflijke bloem

De serie Lovely Flower van Tiffany kende al enkele prachtige varianten: bijvoorbeeld de Lovely Flower Red Tafellamp, de Tiffany kroonluchter Lovely Flower Purple 3 en de Lovely Flower Yellow als hanglamp. Stuk voor stuk tijdloze bestsellers die een uiterst welkomend en vriendelijk gezicht geven aan elk interieur.

Nu zijn daar drie prachtige nieuwe armaturen aan toegevoegd. Het armatuur Lovely Flower met één licht, en het armatuur Lovely Flower 2 met twee lichten zijn allebei oogstrelend mooi. Ook het zwierige, zwarte tafelarmatuur Lovely Flower Romantic is een prachtige combinatie met de Tiffany glaskappen.

Mix and match

Naar wens kan er volop gewisseld en gecombineerd worden met kleuren: de glaskapjes zijn er in het romantisch rood, ingetogen wit, motiverend dieppaars/lavendelblauw en vrolijk geel. Door het transparante groen van de tulpenblaadjes heeft iedere lamp in elke kleur een unieke uitstraling. De glaskappen en armaturen zijn ook los leverbaar: wees creatief en maak prachtige combinaties!

De nieuwe Lovely Flower-producten

In de spotlight

De één- en tweelichts armaturen kunnen zowel aan de wand als aan het plafond geplaatst worden. Extra speciaal: door de handige montageplaat kan het armatuur in alle gewenste richtingen en alle kanten op gemonteerd worden. Zo kunnen de lichten fungeren als spotlight op een plek in een interieur dat de aandacht verdient. Bijvoorbeeld een plafondrozet, een ornament of een hoek.

De Lovely Flower lampen hangen bijzonder in een hal, in een serie bij een trapopgang in een hotel of bijvoorbeeld als plafonnière in een restaurant. Verras uw gasten of klanten met een welkomstcomité van deze prachtige en lieflijke lampen.

Invloeden uit de natuur en de kunst

De Lovely Flower lampen en armaturen halen de oorsprong uit de natuur. De zwoele en vloeiende lijnen en sierlijke glasvormen van de bloemkelkjes eren de art nouveau/Jugendstil, de kunststroming die tussen 1890 en 1914 populair was. Met de tulpvormige Lovely Flower collectie is zo een unieke combinatie van vintage en modern gemaakt, waar de Tiffany Coloured By Art © lampen om bekend staan.

Bekijk en bezoek

De nieuwe artikelen zijn vanaf september leverbaar. Bekijk alle artikelen op deze pagina. Vragen over de producten? U bent altijd welkom op afspraak bij de showroom in Lexmond. Of neem contact op per mail of telefoon!

Van 17 tot 19 september zijn onze artikelen tevens te bewonderen op de najaarsbeurs bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Meer informatie vindt u hier.

De Woonindustrie Nieuwegein Wandlamp/Plafonnière Lovely Flower Red