Nieuw: uniek meubilair bij Art Deco Trade

11 september 2018 17:10
Een Tiffany Coloured By Art© lamp is een fantastische blikvanger. Op of boven een prachtig meubel komt deze echter nog meer in de spotlights te staan. Bij Art Deco Trade zijn nu ook geweldige (kabinet)kasten, een sidetable en een kapstok te vinden.

Gek op hout

Liefhebbers van rijke materialen kunnen het hart ophalen bij de meubelstukken. Er is gebruik gemaakt van pure en eerlijke houtsoorten zoals eiken, mahonie, palissander en esdoorn. Details zoals glanzende ornamenten, schitterende handgrepen, decoratieve versieringen en de uitzonderlijke vormen knipogen naar stijlvormen uit het verleden en het heden.

Match made in heaven

Het meubilair laat zien van alle markten thuis te zijn. De items zijn een lust voor het oog door de excentrieke ontwerpen, maar scoren ook een 10 plus op functionaliteit. Win-win! Een Tiffany lamp met een florale vorm of een geometrische Art Deco tafellamp completeert het meubilair. Kiezen tussen deze prachtartikelen zal lastig zijn… Bekijk de meubelen hier.

 

Kabinetkast Eyre

 

 

Art Deco Trade heet u van harte welkom

De Najaarsbeurs in de Woonindustrie in Nieuwegein gaat al bijna van start. Vanaf zondag 16 september tot en met woensdag 19 september kunt u aldaar de prachtige combinatie van interieur en Tiffany-lampen/accessoires met eigen ogen bewonderen. Het team van Art Deco Trade heeft in de showroom een smaakvolle en inspirerende stand ingericht. Een bijzondere weerspiegeling van de uiteenlopende collectie!

Komt u ook langs? Meer informatie is te vinden op de website. Vergeet Art Deco Trade vooral niet te volgen op FacebookInstagram en Pinterest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.  

Kabinetkast Bloques Chique met lampen