Een frisse kennismaking met Tiffany

25 september 2018 16:00
De temperaturen waren er met minstens 20 graden allerminst naar, maar van zondag 16 tot woensdag 19 september vond de najaarseditie van de VAKbeurs plaats in Nieuwegein. Art Deco Trade kijkt terug op een gezellige beurstijd en bedankt alle geïnteresseerden die zijn langsgekomen.

In de mix met meubelen

Omdat het Tiffany Coloured by Art© glaswerk en de Art Deco armaturen en kappen het mooiste uitkomen in combinatie met meubilair, waren we verheugd dat we het ‘complete plaatje’ konden laten zien. Vier van de nieuwe robuuste en oogstrelende houten meubelen waren namelijk te bewonderen. Ambachtelijk vakwerk met details die opvallen: vele malen werden de deurtjes (met SoftClose-techniek) open en dicht gedaan en werden de greepjes en houtnerven bewonderd. En dat snappen we heel goed!

Terug van nooit weggeweest

Van oude en nieuwe klanten kregen we veel leuke reacties op het assortiment. De nieuwe Coloured by Art© collectie miste nog, maar door de meubelen kreeg de huidige collectie een verfrissende insteek. Omdat Art Deco Trade unieke en zelfontworpen items verkoopt – en door de styling van de geshowde producten – zagen we veel hoofden draaien.

“Tiffany is het weer helemaal, hé?”, merkte een dame enthousiast op in de stand. Wij zijn van mening dat Tiffany tijdloos is, en het is dan ook leuk om te horen dat onze hernieuwde kijk op het glaswerk en onze Coloured by Art© collectie in de smaak valt! Ook bij het jonge publiek, die veelal naar de geometrische vormen en de bestsellers van de French Art Deco-serie keken.

Een hoek in de stand op de VAKbeurs.

Nieuwe collectie!

De nieuwe collectie, met onder meer een oogstrelende kroonluchter, nieuwe geometrische vormen en toevoegingen voor de Lovely Flower serie, is vanaf nu beschikbaar! Bekijk de artikelen hier of maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Lexmond. Vergeet ons vooral niet te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.