Nu online: fonkelnieuwe Art Deco-modellen

29 november 2018 13:30
De nieuwste Art Deco lampen van Art Deco Trade zijn een verrijking van het grote assortiment. Van weelderige plafonnières tot strakke tafellampen en imposante hanglampen, in allerlei stijlen. Combineren maar!

Als geheel en los

Naast de glaskappen in mat en glanzend opaal, zoals de Small Pointy en Apollo, zijn ook twee transparant heldere glaskappen aan het aanbod toegevoegd: de School de Luxe small Helder en de Getrapte Cilinder small. Prachtig met een filament LED lamp, voor een speelse en moderne touch aan een klassiek model! De kappen zijn zowel in combinatie met een armatuur als los verkrijgbaar.

Getrapte cilinder transparant hanglamp  Tafellamp Small Pointy

Statig en expressionistisch

Lampen in Art Deco stijl zijn geliefd. Door de opvallende vormen zijn ze direct te herkennen en zorgen zo voor een gespreksonderwerp voor kunst- en lichtliefhebbers. De dramatische, gebogen lijnen van de geblazen glaskappen vormen een prachtig geheel met het ruime aanbod aan armaturen. Stoer brons, klassiek messing en zowel mat nikkel als nikkel behoren tot de mogelijkheden. Naar gelang het glasontwerp kan ook de afwerking van het armatuur gekozen worden: afgerond, recht of strak.

De kers op de taart

Mooie verlichting is de belangrijkste finishing touch voor een bedrijf. Art Deco lampen sieren horecazaken, theaters, detailhandelaren en musea. Denkt u aan een prachtige hanglamp in een ruime hal, of een plafonnière als kunstwerk op het plafond. Prachtig! Benieuwd naar de modellen? Bekijk de artikelen of maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Lexmond. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor stijlinspiratie en het laatste nieuws.

Nieuwe modellen