Verlangen naar het Voorjaar? Kom naar de VAKbeurs!

30 januari 2019 14:18
De temperaturen zijn nog winters, maar Art Deco Trade kijkt al uit naar het voorjaar. Valentijnsdag laat niet lang meer op zich wachten en ook de Voorjaarsbeurs bij De Woonindustrie is in aantocht. Lees snel verder voor de details.

Valentijnsdag 2019

Besteedt u aandacht aan Valentijnsdag? Veel mensen geven elkaar iets speciaals om de liefde te vieren. De symbolische warmte die een lichtbron uitstraalt en de lange levensduur, maken een lamp tot een prachtig cadeau om nooit meer te vergeten. Tiffany Coloured by Art© lampen zijn bij uitstek romantisch!  

Bloemen die nooit verwelken zijn de prachtige glaskappen van de Lovely Flower serie. Romantische en multifunctionele verlichting waarmee volop kan worden afgewisseld. Een Valentijnskaart of bijzondere foto komt prachtig uit in de Tiffany Fotolijst Sunburst.

Binnenkort verkrijgbaar: de Tiffany Wandlamp New York  Tiffany Tafellamp Lovely Flower White Romantic

Voorjaarsbeurs De Woonindustrie 

Vanaf zondag 10 (Consumentendag) tot en met woensdag 13 februari staat Art Deco Trade op de VAKbeurs in Nieuwegein. Kom alles te weten over de laatste trends en volg een workshop social media (op maandag en dinsdag). In onze sfeervolle stand kunt u een groot scala aan Tiffany Coloured by Art© en Art Deco lampen en armaturen bewonderen. Bovendien zijn de woonaccessoires en het meubilair te zien.

De uitgelezen kans om onze modellen, meubelen en woonaccessoires in te slaan en uw voorraad aan te vullen. Openingstijden: zondag, dinsdag en woensdag van 09:00 uur tot 17:00 uur, maandag van 09:00 tot 20:00 uur. We voorzien u graag van advies op maat!

De Woonindustrie in Nieuwegein.  

Altijd op de hoogte

Neem bij vragen contact op via 085-3036348, stuur ons een e-mail of bezoek op afspraak de showroom in Lexmond. Vergeet ons vooral niet te volgen op FacebookInstagram en Pinterest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.