Nu online: nieuwe Tiffany modellen!

20 februari 2019 15:40
Een wereldstad, gekleurde vlinders, Japanse invloeden en geometrische vlakken. De gemene deler? Ze zijn terug te zien in de nieuwe Coloured by Art© lampen… Lees verder om meer over de items te weten te komen.

Nieuwe en oude series

Aan de collectie zijn drie wandlampen en een windlicht toegevoegd. De Tiffany Wandlamp New York vormt met de rechte en gebogen lijnen een onalledaags patroon. De Art Deco uitstraling van de lamp en de glanzende, frisse witte vlakken maken het tot een echte eyecatcher.

Fan van de Fly Away serie met de blauwe en gele kleurpracht? Vul uw assortiment aan met de nieuwe wandlamp. De exclusieve wandlamp Ginkgo Leaf laat de prachtige bladeren van de Japanse notenboom zien in roodbruin glas. Het zonnige en speelse windlicht Roundabout is nieuw binnen de gelijknamige serie.

 De nieuwe Tiffany modellen 

Weer op voorraad!

Ook de uitverkochte items, zoals Plafonnière Glamour, French Art Deco wandlamp, Plafonnière Flow Souplesse, Windlicht Mondriaan, Wandlamp Tuschinski en Tafellamp Geometric zijn vanaf maart weer leverbaar. Het ideale moment om een bestelling te plaatsen en uw voorraad aan te vullen!

Vergeet Art Deco Trade vooral niet te volgen op FacebookInstagram en Pinterest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.