In de mix: tijd voor Tiffany-tulpen

12 februari 2020 15:40
Het voorjaar is in aantocht. De perfecte gelegenheid voor een frisse inrichting en verlichting in het interieur van uw winkel, hotel of kantoor. Mix and match armaturen met verlichting voor een bijzonder effect. Van vrolijk, gekleurd glas tot heldere en moderne ontwerpen!

Vriendelijke touch

Wat is een leukere binnenkomer dan een kleurrijke lamp? De bloemkelken van Tiffany geven een romantisch en gezellig gevoel. Het loont om een dosis kleur(en) aan het interieur toe te voegen. De Lovely Flower glaskap is verkrijgbaar in rood, wit, paars en geel, met het blad in transparant groen glas.

Door het makkelijke wisselen van glaskap en armatuur, zijn de kleurkeuzes niet permanent. Dat biedt ruimte om te experimenteren… Bekijk in de categorie Mix & Match wat de opties zijn van de Lovely Flower-serie en de andere glaskappen. Stel een speelse kroonluchter samen met diverse kleuren glaskappen, of ga voor een klassieke uitstraling met verschillende tafellampen.  

Laag Tiffany Tafellampje Lovely Flower Yellow Tiffany Hanglamp Lovely Flower PurpleKleine Tiffany Plafonnière Lovely Flower Red  

In de glazen bol

Verlichting van glas heeft een tijdloos karakter en het materiaal past zich moeiteloos aan naar de omgeving! Naast kleurrijk en stijlvol glas van Tiffany Coloured by Art© vind je bij Art Deco Trade ook Art Deco armaturen en glaswerk. Kijk bijvoorbeeld naar de stijlvaste (school)bollamp. Er is keuze uit verschillende glaskappen, van Art Deco vormen zoals de Chrysler tot strakke alleskunners zoals de Small Pointy.

Door de verschillende opties in armaturen, finish en grootte, is er altijd een Art Deco lamp die perfect past bij de gewenste stijl. Kleine ruimte of moderne uitstraling? Kies dan voor de heldere glaskappen uit het assortiment met een filament ledlamp.  

Hanglamp Small Top Plafonnière Schoolbol  Tafellamp Getrapte Cilinder small Transparant Wandlamp Polkadot