Een kijkje in de glazen bol...

2 januari 2019 13:10
Een bijzonder en verlicht 2019 gewenst! Een fris nieuw jaar, met alle kansen van dien. Het team van Art Deco Trade wenst u als klant, geïnteresseerde en/of relatie een kleurrijk nieuwjaar toe. Het nieuwe jaar belooft veel moois…

Allereerst danken wij alle klanten voor het vertrouwen in Art Deco Trade. In 2018 hebben wij succesvol verscheidene batches met Coloured by Art© lampen en woonaccessoires geproduceerd en tal van prachtige Art Deco glaskappen aan ons rijke assortiment toegevoegd.

Vooruitblik 2019
In dit nieuwe jaar gaan wij weer veel prachtige producten ontwerpen en produceren. Ambachtelijk vervaardigde lampen met een verhaal en een unieke én vernieuwende uitstraling, daar zijn we trots op!

Een sfeerbeeld van onze showroom in Lexmond.

VAKbeurs De Woonindustrie
Vanaf zondag 10 tot en met woensdag 13 februari 2019 is Art Deco Trade wederom te vinden op de VAKbeurs in De Woonindustrie. In onze sfeervolle stand kunt u een groot scala aan Tiffany Coloured by Art© en  Art Deco lampen en armaturen bewonderen. Bovendien zijn de woonaccessoires en het meubilair te zien. Wij hebben er alvast zin in!

De Woonindustrie

Altijd op de hoogte
Neem bij vragen contact op via 085-3036348, stuur ons een e-mail of bezoek op afspraak de showroom in Lexmond. Wij staan u graag te woord! 

Vergeet ons vooral niet te volgen op FacebookInstagram en Pinterest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.