Projecten

Origineel en uniek

Art Deco Trade is producent van Tiffany verlichting en Art Deco verlichting. Alle modellen worden vervaardigd naar eigen ontwerp. De aangeboden lampen en decoraties die te zien zijn op deze site zijn dus origineel en uitsluitend verkrijgbaar bij Art Deco Trade. Op projectmatige basis is het mogelijk bij Art Deco Trade een eigen voorstel voor verlichting of decoratieve elementen in te dienen. Onze designers kunnen de ideeën en mogelijkheden onderzoeken en de ontwerpen in samenspraak met de opdrachtgever uitwerken. Na een overeenkomst kan tot productie worden overgegaan. Een compleet verlichtingsplan kan zo naar eigen smaak en behoefte worden ontworpen en gemaakt volgens het ambachtelijke Tiffany procedé. De Art Deco lampen worden op ambachtelijke wijze mondgeblazen.  

Projectverlichting op maat

Art Deco Trade maakt het mogelijk om voor grote projecten Tiffany verlichting en Art Deco verlichting op maat te produceren. De collectie op deze website kan een inspiratiebron vormen voor de gewenste lampen, maar u kunt ook een geheel eigen ontwerp aanleveren. De mogelijkheden hierin zijn zeer uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan het formaat en de kleuren: de lampen en panelen kunnen in royale afmetingen en in alle mogelijke kleuren worden gemaakt. Art Deco Trade kan op locatie komen voor advies en in samenspraak met de opdrachtgever bekijken hoe het verlichtingsplan realiseerbaar kan worden gemaakt. Ook op technisch gebied kunnen diverse keuzes worden gemaakt, zoals ingebouwde LED verlichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strakke Tiffany plafondlampen met LED: ideaal voor het sfeervol verlichten van grote ruimtes.

Onze klanten

Voor omvangrijke verlichtingsprojecten is Art Deco Trade hét adres. Met onze jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche en onze vakkennis, zowel op creatief als technisch gebied, zijn wij een betrouwbare partner voor projectontwikkelaars, (binnenhuis)architecten en andere ondernemers die een unieke leverancier zoeken voor een grootschalig verlichtingsplan. Wij creëren sfeerverlichting voor onder meer hotels of horeca, kantoren, vakantieresorts, wellnessresorts of spa’s, appartementencomplexen, bioscopen, theaters, casino’s, verzorgingstehuizen, zorgcentra, wooninstellingen en andere projecten waarbij vraag is naar een groot aantal originele en imposante Tiffany lampen en/of Art Deco lampen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor projectverlichting op maat