Art Deco Trade Reisgids | Deel 4 Wenen en de Pyreneeën

21 augustus 2019 15:50
Het laatste staartje van de zomervakantie vraagt om nog een dosis inspiratie voor het nieuwe seizoen. Bij Art Deco Trade zijn veel modellen beschikbaar die geïnspireerd zijn op cultuur, natuur en architectuur in het binnen- en buitenland. In het vierde en laatste deel van de reisgids laten we de modellen zien die perfect passen bij twee uiteenlopende gebieden...

Pyreneeën

Tiffany Vloerlamp Fly AwayHet Spaanse landschap, de roestbruine warme kleuren van de grond en de stralen van de zon… In de Spaanse Pyreneeën is de zomer overal te zien. Zeker wanneer je naar de lucht kijkt, waar een strakblauwe lucht wordt gesierd met een vrolijke vlucht vol felgekleurde gele vlinders. Deze kleurencombinatie doet de zomer en vakantie eer aan, en is terug te zien in de Tiffany serie Fly Away, met een wandlamphanglamp en een vloerlamp.

De raamhanger Dragonfly Brilliance en het raampaneel Dragonfly loves Ginkgo geven ook het hele jaar door een vleugje sfeer van een Spaanse siësta!

Wenen          

Tiffany Hanglamp Wissmann JewelIn de sprookjesachtige hoofdstad van Oostenrijk is in de hal van het Karlsplatz Stadtbahn-station, een voormalig station van de Weense Stadtbahn, een bijzondere hanglamp te zien. Art Deco Trade heeft dit authentieke Weense model vervaardigd naar een imposante kroonluchter met een diamanten rand en RGB LED voor een sierlijk effect. De Tiffany Hanglamp Wissmann Jewel is met een ornament van ongeveer 1,2 meter een echte blikvanger.

 

Afbeeldingen ter illustratie. Foto's: Wikimedia Commons, Unsplash

Zomeropening Art Deco Trade

Waar u ook vertoeft, deze zomer bestelt u eenvoudig en overal –bijvoorbeeld vanuit een inspirerend museum - de modellen van Art Deco Trade. Wij zijn de hele zomer geopend zoals gebruikelijk en ontvangen u graag op afspraak in onze showroom. Een order plaatsen is ook via onze website, per mail en telefonisch mogelijk. 

Art Deco Trade heeft een speciale reisgids opgesteld met reistips voor steden die perfect passen bij onze populaire modellen. Lees hier deel 1 met New York en Kyoto, deel 2 met Amsterdam en Parijs en deel 3 met Mill Run en Glasgow

Een bijzondere en reislustige zomer gewenst!